Den här webbplatsen använder cookies. Så använder vi dina personuppgifter.

Konferens, Event & Kickoff i Göteborgs skärgård

Traditionell konferens, kundmöten, mingeltillställningar det är våra motorbåtar utmärkta att använda till när du vill ge ett extra avtryck och respons hos deltagarna. Välj lämplig plats för arrangemanget och innehåll i form av mat, dryck och aktiviteter. Sedvanlig konferensutrustning för ditt event finns ombord.

Förslag


Konferensmöte i Göteborg ombord.

Välkommen ombord på vår ombonade Yacht  för en heldag på sjön. Konferensdagen börjar på morgonen, där kaffe och frukostfralla finns färdig. Förmiddagens konferens har ni ombord med sedvanliga möjligheter till teknisk utrustning och plats för upp till 24 personer. Lunch serveras ombord på flybridge om vädret passar. På eftermiddagen fortsätter konferensen. Kaffe och bulle serveras när det passar er. Kaffe, vatten, frukt finns att tillgå under hela dagen.

Pris: från 690 kr/pp + moms*

I priset disponeras motorbåten vid kaj från kl. 09.00 till kl. 17.00. Lunch (laxtallrik med potatissallad med tillbehör). För-/Eftermiddagskaffe (Ostfralla / Bulle).

*Vid bokning av 8 - ca 30 personer.


Offertförfrågan: Telefon: 070-513 72 32 E-post: info@eyc.nu


Konferensdag i Göteborg ombord med ribbåtstur

Välkommen ombord på vår ombonade Yacht för en heldag på sjön. Konferensdagen börjar på morgonen, där kaffe och frukostfralla finns färdig. Förmiddagens konferens har ni ombord med sedvanliga möjligheter till teknisk utrustning och plats för upp till 24 personer. Vid lunchtid är våra ribbåtar startklara för en fartfylld tur ut i skärgården med besök vid sälkoloni och ett strandhugg på Vinga för medhavd lunch. Tillbaka och åter ombord fortsätter ni konferensen på eftermiddagen med kaffe och bulle när det passar er. Kaffe, vatten, frukt finns att tillgå under hela dagen.

Pris: från 1.950 kr/pp + moms*

I priset disponeras Yacht  vid kaj från kl. 09.00 till kl. 17.00. Ribbåtstur inklusive lån av sjölkläder. Lunch (laxtallrik med potatissallad med tillbehör). För-/Eftermiddagskaffe (Ostfralla / Bulle).

*Vid bokning av 8 - ca 30 personer.


Offertförfrågan: Telefon: 070-513 72 32 E-post: info@eyc.nu


Övernattning ombord .

I samband med konferens ombord på Yacht kan vi ordna övernattning i 4 dubbelhytter.

Pris:  2.500 kr/pp + moms inkl frukost


Offertförfrågan: Telefon: 070-513 72 32 E-post: info@eyc.nu

Vill du bli uppringd?

Fyll i ditt namn, e-post/telefonnummer samt ärende så kontaktar vi dig

Integritetspolicy