Event Yacht Charter

Vår affärsidé är upplevelser på havet och att skapa den möjligheten för våra kunder på bästa sätt, säger Håkan Valeberg som äger och driver Event Yacht Charter.

 

Håkan har sina rötter i segelbåtarnas värld, på 80-talet och början på 90-talet var det långseglingar till bl.a Västindien och Medelhavet som stod på schemat. Med en total erfarenhet av inte mindre än sju atlantseglingar hade han redan då en gedigen kunskap om båtar, upplevelser och människor i olika miljöer. 

 

  • Ribbåtar började vi med 1998, då vi var en av pionjärerna med detta. Båtarna som fanns på marknaden då passade ej våra behov vilket slutade i att vi tog fram och byggde våra egna båtar. Vårt koncept med lätta, miljövänliga ribbåtar som är enkla att transportera har lett till en mängd turer på Västkusten och Öresund Malmö / Köpenhamn. Kläder och utrustning hanterar vi med omsorg, självklart är sjöoverall + flytväst och stövlar inkluderat till varje deltagare inför utfärder för bästa upplevelse.

 

  • Vårt Motor Yacht concept har vi haft sedan 1995 med arrangemang i samband med Regattor i Marstrand, Tennisveckan i Båstad, och Almedalsveckan i Visby som exempel. Mat- och mingelturer är naturligtvis det vanligaste. Under sommaren är längre turer som exempel Göta kanal på programmet.

 

  • Parallellt med våra Charters har vi utvecklat och har en tillverkning av två storlekar på ribbåtar, 7- och 9-meters både för privat bruk eller för charterverksamhet, www.hava-boats.se

 

 

 

Gedigen kunskap om såväl båtar, events som människor ger goda förutsättningar för en lyckad aktivitet i vår regi. Välkommen med din bokning och förfrågan!

 

Bästa Hälsningar

Håkan Valeberg

GÖTEBORG, MALMÖ/KÖPENHAMN

Event Yacht Charter

Östra Långgatan 11
434 41 Kungsbacka

Tel: +46 (0)31-20 42 90 / +46 (0)70-513 72 32
E-post: info@eyc.nu

EVENT YACHT CHARTERS är vårt varumärke som beskriver våra tjänster inom båtuthyrning och Charter-/Konferenstjänster. Valeberg Atrea AB är bolaget som sköter administration, personal och underhåll av båtar. Vi bedriver sedan 1987 båt/ charterverksamhet och har gedigen kunskap om både segelbåtar och motorbåtar med tillhörande aktiviteter. Flertalet vintrar har vi seglat och hyrt ut båt i Västindien och i Medelhavet. Vi har mer än 20 års erfarenhet från arrangemang till sjöss och events i Göteborg, Marstrand, Båstad, Visby och flera andra orter. 

Valeberg Atrea AB har också verksamhet när det gäller båtbesiktning (www.valeberg-batbesiktning.se), tillverkning av ribbåtar (www.havaboats.com) samt reparation av ribbåtar (www.ribbats-reparationer.se).